Joulutervehdys

Joulutervehdys

arvoisa jäsenemme

Kuluvan vuoden aikana arvokas yhdistyksemme on saanut useita uusia jäseniä, varsinkin monet ovat löytäneet mahdollisuuden olla mukana kannatusjäsenenä, kiitos teille kaikille.

Kalenterivuotemme lähestyy loppuaan ja Joulun aikaa taas kerran. Nyt on hyvä hetki silmäillä toimintamme kulunutta vuotta 2015.

Yhdistyksemme toimintavuotta väritti tärkeällä tavalla Liittomme 95-vuotisjuhlat keväällä, huhtikuussa. Lukuisten yhteistyökumppaniemme ja jäsentemme kera juhlistimme Liittomme lähes sadan vuoden merkittävää taivalta. Juhlatilaisuuteemme valtiovallan tervehdyksen toi Ministeri Petteri Orpo.

Uuden Strategiamme SLL 2020 – suuntaviivojen mukaisesti olemme lisänneet yhdistyksemme näkyvyyttä ympäri Suomea, varsinkin yrittäjien kirkkopyhät ovat saaneet laajasti osanottajia, kuten yhdistyksemme toiminnan alkuvuosinakin ja pitkin kuluneita vuosikymmeniä, olemmehan juuri Suomen Liikemiesten Lähetysliitto ry, maamme ensimmäinen kristillinen liikemiesjärjestö, jonka jäsenet edustavat nykyään laaja-alaisesti suomalaista yhteiskuntaa.

Tärkeintä on kuitenkin Lähetyksen ja rakkauden viesti, ammatistamme tai tehtävästämme riippumatta. Haluankin toivottaa sinulle ja läheisillesi mitä parasta Joulun aikaa ja mahdollisuutta hiljentyä Joulun tärkeän sanoman äärelle.

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto ry
Vesa V. Viitaniemi
Puheenjohtaja

← Takaisin uutisiin ja blogeihin