INKERIN KIRKKO

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto tukee Inkerin kirkon lapsi- ja nuorisotyötä. Kristilliset lastenleirit ovat suosittuja ja rippikoulut kokoavat vuosittain satoja kristinuskosta vieraantuneita. Tällä hetkellä käynnissä on keräys Pyhän Annan kirkon korjaamiseksi.

Pyhän Annan kirkko on Venäjän suosituin luterilainen kirkko, erityisesti nuorten keskuudessa. Pyhän Annan seurakunnan nuorten tilaisuuksissa käy vuosittain yli 30 000 nuorta ja kaikissa tapahtumissa julistetaan evankeliumia. Seurakuntaan on myös liittynyt paljon nuoria. Pyhän Annan kirkon toimintaan kuuluu vahvasti erilaiset tapahtumat ja tilaisuudet, joita kirkossa järjestetään yli 500 vuodessa. Tapahtumien kautta luodaan yhteyttä kirkon ja kansalaisten välillä vieden samalla evankeliumia eteenpäin. Lisäksi kirkko järjestää apua tarvitseville kodittomille soppakeittiön viisi kertaa viikossa. Vapaaehtoisten voimin tarjotaan yli 1000 ateriaa kuukaudessa.

Pyhän Annan kirkko vaurioitui pahasti tulipalossa vuonna 2002. Vuosina 2010-2013 korjattiin julkisivut ja katto, jonka jälkeen kirkko luovutettiin Inkerin kirkolle. Inkerin kirkon tehtäväksi on jäänyt tilojen kunnostaminen ja ylläpitäminen. Suomen Liikemiesten Lähetysliiton järjestämällä keräyksellä kerätään varoja, jotta kirkosta voidaan tehdä jälleen kotoista ja viihtyisä.

Auta kunnostamaan tämä ainutlaatuinen kirkko! Kiitos lahjastasi!

Lahjoita tilinsiirtona

Voit tehdä lahjoituksen tilisiirtona Suomen Liikemiesten Lähetysliiton tilisiirtona.

Maksutiedot:
Saaja: Suomen Liikemiesten Lähetysliitto
Tili: FI 14 5319 0420 0885 31
Viite: 1038

Lahjoita Pivolla

Lähetä haluamasi summa Pivo-sovelluksen kautta numeroon 1818. Lisätietoa Pivo-lahjoituksesta tästä.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Tarvitsemme apuasi säännöllisesti, jotta kirkon työ voi jatkua! Kuukausilahjoittaminen on helppo tapa olla mukana tukemassa itselle tärkeitä asioita ja arvoja.

Liity kuukausilahjoitajiin tästä.

Rahankeräyslupa RA/2019/468 24.5.2019-23.5.2021 koko Suomessa paitsi Ahvenanmaalla. Poliisihallitus 24.5.2019 

KUULUMISIA KOHTEESTA

”Kirkkomme kasvaa jatkuvasti ja erityisesti nuoret viihtyvät täällä erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Huolimmatta siitä, että olemme Venäjän suosituin kirkko, meille ei tule kirkkoon vettä eikä lämpöä. Tällä hetkellä kirkon ylläpito sekä korjaus vie suurimman osan rahoistamme ja siksi monet hankinnat ovat vielä jääneet tekemättä.” Tällä hetkellä hankintalistallamme ovat:

Pyöräteline -100e
Opastus kirkon sisälle -150e
Infotaulu kirkon ulkopuolelle -375e
Tuolit ja pöydät -500e
Valaistus kirkon sisäosaan -750e
Ikkunoihin verhot -2250e
Äänentoistolaitteisto -9500e

Meille pieni summa on iso ja kiitämme teitä panoksestanne kirkkomme hyväksi.”

 

• TROPICAL • • TASTE •(3)
Siirry sivun alkuun