SAKUN SEURAKUNTA

Saku on hyvin nopeasti kasvava ja kehittyvä alue Tallinnan lähellä, jossa asuu noin 9500 ihmistä. Sakussa ei kuitenkaan koskaan ole ollut oma kirkkoa. Nykyisen seurakunnan käytössä on vanha ja huonossa kunnossa oleva veljesseurakunnan rukoushuone, mihin mahtuu korkeintaan noin 50 ihmistä. Sakun seurakunta ei kuitenkaan itse omistaa rukoushuonetta.

Sakussa perustetiin 4 vuotta sitten (2013) oma itsenäinen luterilainen seurakunta – EELK-n Sakun Tuomaksen seurakunta, joka on mahdollistanut sen, että Sakun seurakunta kasvaa nopeasti. Seurakunnassa on aktiivista lapsi- ja nuorisuotyötä. Jotta seurakunta saisi tehdä työtä myös tulevaisuudessa ja varsinaisesti kehittyä on oma seurakuntatyönkeskus- kirkko hyvin tarpeellinen.

Auta lahjoittamalla Sakulle oma ensimmäinen kirkko- ja seurakuntakeskus. Kiitos lahjastasi!

Lahjoita tilinsiirtona

Voit tehdä lahjoituksen tilisiirtona Suomen Liikemiesten Lähetysliiton tilille tai tilaamalla 

Maksutiedot:
Saaja: Suomen Liikemiesten Lähetysliitto
Tili: FI 14 5319 0420 0885 31
Viite: 1054

Lahjoita Pivolla

Lähetä haluamasi summa Pivo-sovelluksen kautta numeroon 1818. Lisätietoa Pivo-lahjoituksesta tästä.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Tarvitsemme apuasi säännöllisesti, jotta kirkko Sakuussa saadaan valmiiksi! Kuukausilahjoittaminen on helppo tapa olla mukana tukemassa itselle tärkeitä asioita ja arvoja.

Liity kuukausilahjoitajiin tästä.

 
 

Rahankeräyslupa RA/2019/468 24.5.2019-23.5.2021 koko Suomessa paitsi Ahvenanmaalla. Poliisihallitus 24.5.2019 

KUULUMISIA KOHTEESTA

Varoista kerätty 60%

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto vieraili kesäkuussa 2019 Sakussa, jossa omasta kirkosta on haaveiltu pitkään. Rukouksiin on nyt saatu vastaus ja kirkon peruskiven muuraustilaisuus järjestettiin 18.6.2019.

Arkkipiispa Urmas Viilma toimitti siunauksen, ja häntä avustivat Hagerin kirkkoherra Jüri Valsalu ja Sakun seurakunnan pastori, Norjalainen lähetystyöntekijä Magne Mölster. Paikalla oli myös paikallisia seurakuntalaisia sekä seurakunnan tukijoita Suomesta ja Norjasta.

”Tulkoon tästä kirkosta osa Jumalan valtakuntaa, jossa ovet ovat aina kaikille avoinna.” Arkkipiispa Urmas Viilma Lue koko puhe tästä.

Siirry sivun alkuun