SAKUN SEURAKUNTA

Saku on 9500 asukkaan nopeasti kasvava ja kehittyvä alue Tallinnan lähellä. Sakussa ei kuitenkaan ole koskaan ollut omaa kirkkoa. Nykyisen seurakunnan käytössä on vanha ja huonossa kunnossa oleva veljesseurakunnan rukoushuone, johon mahtuu korkeintaan 50 ihmistä. Sakun seurakunta ei kuitenkaan itse omista rukoushuonetta.

Kuusi vuotta sitten (2013) Sakussa perustettiin oma itsenäinen luterilainen seurakunta – EELK:n Sakun Tuomaksen seurakunta, joka on kasvanut nopeasti. Seurakunnassa on aktiivista lapsi- ja nuorisotyötä. Jotta seurakunta saisi tehdä työtä myös tulevaisuudessa ja ennen kaikkea kehittyä, on oma seurakuntatyön keskuskirkko hyvin tarpeellinen.

Auta lahjoittamalla Sakulle oma ensimmäinen kirkko- ja seurakuntakeskus. Kiitos lahjastasi!

Lahjoita tilinsiirtona

Voit tehdä lahjoituksen tilisiirtona Suomen Liikemiesten Lähetysliiton tilille tai tilaamalla 

Maksutiedot:
Saaja: Suomen Liikemiesten Lähetysliitto
Tili: FI 14 5319 0420 0885 31
Viite: 1054

Lahjoita Pivolla

Lähetä haluamasi summa Pivo-sovelluksen kautta numeroon 1818. Lisätietoa Pivo-lahjoituksesta.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Tarvitsemme apuasi säännöllisesti, jotta kirkko Sakuussa saadaan valmiiksi! Kuukausilahjoittaminen on helppo tapa olla mukana tukemassa itselle tärkeitä asioita ja arvoja.

Liity kuukausilahjoitajiin!

 
 

Rahankeräyslupa RA/2019/468 24.5.2019-23.5.2021 koko Suomessa paitsi Ahvenanmaalla. Poliisihallitus 24.5.2019 

KUULUMISIA KOHTEESTA

Varoista kerätty 60%

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto vieraili kesäkuussa 2019 Sakussa, jossa omasta kirkosta on haaveiltu pitkään. Rukouksiin on nyt saatu vastaus ja kirkon peruskiven muuraustilaisuus järjestettiin 18.6.2019.

Arkkipiispa Urmas Viilma toimitti siunauksen ja häntä avustivat Hagerin kirkkoherra Jüri Valsalu, sekä Sakun seurakunnan pastori, norjalainen lähetystyöntekijä Magne Mölster. Paikalla oli myös paikallisia seurakuntalaisia, sekä seurakunnan tukijoita Suomesta ja Norjasta.

”Tulkoon tästä kirkosta osa Jumalan valtakuntaa, jossa ovet ovat aina kaikille avoinna.” Arkkipiispa Urmas Viilma. Lue koko puhe.

Siirry sivun alkuun