SUOMEN LÄHETYSSEURA

Ilmastonmuutoksen vaikutukset ovat jo todellisuutta. Ilmastonmuutoksesta kärsivät eniten heikoimmassaasemassa olevat ihmiset. Kuivuus ja äärimmäisetsääolosuhteet vievät mahdollisuuksia toimeentuloon, ravintoon ja puhtaaseen veteen.

Suomen Lähetysseura tekee ilmastonmuutoksenvastaista työtä opettamalla kestäviä kasvienhoito-menetelmiä ja parantamalla ympäristöolosuhteita. Paikallisten kumppaneiden kanssa autamme erityisesti kaikkein köyhimpiä ihmisryhmiä parantamaan ruokaturvaa, toimeentulo-mahdollisuuksia ja ympäristönsuojelua.

Pidetään yhdestä huolta Jumalan meille antamasta ympäristöstä! Kiitos lahjastasi!

Lahjoita tilinsiirtona

Voit tehdä lahjoituksen tilisiirtona Suomen Liikemiesten Lähetysliiton tilille tai tilaamalla 

Maksutiedot:
Saaja: Suomen Liikemiesten Lähetysliitto
Tili: FI 14 5319 0420 0885 31
Viite: 1054

Lahjoita Pivolla

Lähetä haluamasi summa Pivo-sovelluksen kautta numeroon 1818. Lisätietoa Pivo-lahjoituksesta.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Tarvitsemme apuasi säännöllisesti, jotta kirkko Sakuussa saadaan valmiiksi! Kuukausilahjoittaminen on helppo tapa olla mukana tukemassa itselle tärkeitä asioita ja arvoja.

Liity kuukausilahjoitajiin!

 
 

Rahankeräyslupa RA/2019/468 24.5.2019-23.5.2021 koko Suomessa paitsi Ahvenanmaalla. Poliisihallitus 24.5.2019 

KUULUMISIA KOHTEESTA

Saadakseni perheelleni ruokaa, jouduin ennen tekemään raskasta päiväpalkkaista työtäpolttopuita keräten. Myös lapset joutuivat välilläjäämään pois koulusta ja osallistua keräämiseen.Liityin kylälläni perustettuun naisryhmään, jonkaansiosta minulla on nyt viljelysmaata, jotavuokraan toisille viljelijöille osuuskuntatoimintana.Sain myös pienlainajärjestelmällä lampaan, jonkaviisi karitsaa olen luovuttanut eteenpäin muillekyläni naisille. Säästöjä kartuttamalla olen pystynyt ostamaanperheelleni ruokaa, maksamaan lasten koulukulutja aloittamaan pienyritystoiminnan torimyyjänä.Elämäni on muuttunut täysin – näen siinä nytuutta tarkoitusta ja merkitystä!”PERHEENÄITI