Yrityshaaste:

RAKKAUDEN LOUNASSETELI

Söitkö tänään lounaan? Söivätkö alaisesi lounaan? Moni turunseutulainen ei syönyt.

Köyhyys on pitkälti miettimistä – miten asiat saadaan järjestymään, kun rahaa ei ole? Mistä saadaan ruokaa, kun rahaa eivät vaan riitä? Haastamme sinunkin yrityksesi mukaan auttamaan: Tarjotkaa vähävaraiselle hetki, jolloin hänen ei tarvitse murehtia ainakaan ravinnonsaannista. Lahjoitukset Missionmenin kautta tehdään lyhentämättöminä suoraan Operaatio Ruokakassille.

Lahjoita nyt

Oletko yksityishenkilö? Siirry yksityisten lahjoitussivuille tästä.

LAHJOITETUT LOUNASSETELIT

He ovat jo #HYVIKSIÄ! Onko sinunkin yrityksesi?

Lahjoita rakkauden lounasseteli Operaatio Ruokakassille ja haasta kilpakumppanisi mukaan tekemään hyvää Turun alueella.

500 €
Kakola Yhtiöt Oy
100 €
Turun Liikemiesyhdistys ry

LAHJOITA LOUNAS VÄHÄVARAISELLE

ja haasta kilpailijasikin mukaan!

Mitä suurempi lahjoitus, sen varmemmin yrityksesi nimi näkyy ensimmäisten joukossa. Yli 1 000 euron lahjoituksista myönnämme yritykselle kehystettävän kunniakirjan kiitoksena hyvän tahdon työstä.

Yrityksesi terveiset julkaistaan tämän sivun lisäksi Operaatio Ruokakassi – Ole #Hyvis -Facebook-sivulla. Esimerkkiviesti: ”Paras tapa auttaa on aloittaa läheltä. Siksi yrityksemme haluaa olla vahvasti mukana tukemassa Operaatio Ruokakassin tärkeää toimintaa. – Matti Mallikainen, CEO, Ab Yritys Oy”.

LAHJOITUKSEN TURVIN YRITYKSENNE AUTTAA:

Avun lisäksi vaakakupissa painavat ekologisuus sekä säästyneet biojätteen kaatopaikkamaksut, jotka ovat Turun Topinojan kaatopaikalla 140 euroa tonnia kohden. Pelkästään sen valossa Operaatio Ruokakassin työn arvo yhteiskunnalle oli viime vuonna tuntuvat 109 900 euroa.

JOKA VUOSI OPERAATIO RUOKAKASSI LAHJOITTAA

HAASTA KILPAILIJASIKIN MUKAAN!

Haasta samalla kilpailijasi ja kumppanisi mukaan tekemään hyvää tägäämällä heidät sosiaalisen median päivitykseen viestillä ”Meidän yrityksemme on jo #Hyvis. Nyt haastamme mukaan teidät, [tag: yrityksen nimi] ja [tag: yrityksen nimi]. Tehdään yhdessä hyvää.”

Tavoite

Operaatio Ruokakassi, yhteistyössä Suomen Liikemiesten Lähetysliiton kanssa, järjestää keräyskampanjan ruoka-aputoiminnan tukemiseksi huhti–toukokuussa 2017. Lahjoitukset Missionmenin kautta tehdään lyhentämättöminä suoraan Operaatio Ruokakassin keräyskohteelle sekä sen ylläpitoon.

Yhteistyön tavoite on kerätä varoja OR:n akuuttiin tarpeeseen:

Ole osa Operaatio Ruokakassia – lahjoittamalla mahdollistat:

MITÄ OR TEKEE KÄYTÄNNÖSSÄ?

Operaatio Ruokakassi toimii keskusorganisaationa 27:lle ruokaa jakavalle jäsenjärjestölle. Kohderyhmämme on kaikkein heikoimmassa asemassa olevat perheet ja yksinelävät.

Leipäjonojen asiakasmäärä on kasvanut viime vuosina noin 10 % vuodessa. Jotta kasvavan asiakasryhmän haasteisiin voidaan vastata, näemme tarpeelliseksi:

Haasteisiin kuuluu myös vastata ruokaturvaan liittyviin hyvinvointikysymyksiin ja tehdä näkyväksi ruokahävikin parissa tehtävän työn ekologinen, taloudellinen sekä sosiaalinen arvo.

Keitä OR tavoittaa?

Ruoka-avun kautta OR voi kohdata eri tavoin syrjäytyneitä, ohjata heitä sopivien palveluiden pariin sekä toisaalta synnyttää toiminnan ympärille yhteisöjä, tukiryhmiä ja työtä.

Vapaaehtoistyö on suuressa roolissa yksinäisyyden ja pitkäaikaistyöttömien syrjäytymisen torjumisessa. OR:n työn kautta voimaantuneet asiakkaat toimivat jatkossa mukana ruoka-aputyössä auttaen vastavuoroisesti avun piiriin tulevia uusia asiakkaita. Ruoka-avussa toimivien vapaaehtoisten ja vastuuhenkilöiden kouluttaminen on olennainen osa OR:n työtä. Toiminnan piirissä on yli 500 vapaaehtoista henkilöä.