Mitä on luvassa vuonna 2018?

Tervehdys liittomme jäsenet, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto on kristillisenä lähetysjärjestönä sekä diakonisen että missionäärisen lähetyskäskyn ytimessä. Kustaa Sikilän näyn innoittamana perustettiin Liikemiesten Lähetysliitto 6.5.1920. Silloin syntyi tehtävä, jonka tarkoituksena on tavoittaa ja kutsua yrittäjiä sekä elinkeinoelämän vaikuttajia kokonaisvaltaiseen lähetystehtävään.

Meidän ajallemme on tunnusomaista, että emme voi varmasti luottaa siihen mitä luemme tiedotusvälineistä ja erityisesti sosiaalisesta mediasta. Sosiaalinen media mahdollistaa, että kuka tahansa saa äänensä julki ja se antaa mahdollisuuden loukata, raivota ja aiheuttaa mielipahaa sekä antaa väärää tietoa lähimmäisistä. Tänä vuonna haluamme siunata, rukoilla ja rakentaa sovintoa. Edellä mainitut teemat näkyvät erityisesti Tuomasmessuissa sekä Sinitaivassalin tapahtumissa.

Vuosi 2018 on liittomme 98. toimintavuosi. Sinitaivassali on Turun alueen lähetyskeskuksemme. Turun Tuomastoiminta on keskeinen osa liiton toimintaa. Tuomastoiminnan tavoitteena on tavoittaa kristillisestä uskosta vieraantuneita ihmisiä mm. Tuomasmessujen sekä Tuomasiltojen kautta. Teemme tiivistä yhteistyötä Turun alueen kristillisten järjestöjen sekä Mikaelin seurakunnan kanssa. Haluamme välittää siunauksen sanomaa tukemalla mm. vähävaraisia Operaatio Ruokakassin kautta. Voimavaranamme on merkittävä vapaaehtoistoiminta.

Hyvän mielen aamiaiset Suomessa ja tilaisuudet Turussa tavoittavat yrittäjiä yhteistyössä yrittäjäjärjestöjen, seurakuntien ja paikallisten Missionmen solujen kanssa. Keväällä 2018 hyvän mielen aamiaistilaisuuksia järjestetään yrittäjille mm. Oulussa, Alajärvellä, Kauhajoella, Turussa ja Lahdessa. Yrittäjille suunnattu ”Tilipäivä” radio-ohjelma on myös kuultavissa kerran kuukaudessa Radio Dein taajuudella Turussa ja Porissa sekä äänitteinä Lähetysliiton nettisivuilla.

Siunausta ja Hyvää Vuotta!

Suomen Liikemiesten Lähetysliiton toiminnanjohtaja Erkki Haarala

 

← Takaisin uutisiin ja blogeihin