Siunattua joulun aikaa!

Paljon on mahtunut vuoteen 2017 ja olemme siitä kaikesta kiitollisia Herrallemme Jeesukselle! Erityisen kiitollisia olemme myös kaikille teille, jotka olette olleet jollakin tavalla kuluneena vuonna olleet mukana toiminnassamme. Kiitos erityisesti kaikille vapaaehtoisille ilman teidän tukea, rukousta ja apua monet asiat olisivat jääneet toteuttamatta! Suomen Liikemiesten Lähetysliiton puolesta oikein siunattua ja levollista joulun aikaa kaikille!

Jeesus puhui taas kansalle ja sanoi: ”Minä olen maailman valo. Se, joka seuraa minua, ei kulje pimeässä, vaan hänellä on elämän valo. Fariseukset sanoivat hänelle: ”Sinä todistat itse itsestäsi, ei sinun todistuksesi ole pätevä. Jeesus vastasi: ”Vaikka minä todistankin itsestäni, todistukseni on pätevä, sillä minä tiedän, mistä olen tullut ja minne menen. Te sitä vastoin ette tiedä, mistä minä tulen ja minne menen. Joh. 8:12-14

← Takaisin uutisiin ja blogeihin