24/7 RUKOUSVIIKKO

Ilolla jaamme, että järjestämme taas Sinitaivassalilla Kristittyjen yhteisen rukousviikon 8.-14.4.2019!

”Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuninkaiden ja kaikkien vallanpitäjien puolesta, jotta saisimme viettää tyyntä ja rauhallista elämää, kaikin tavoin hurskaasti ja arvokkaasti.” 1 Tim 2:1-2. Tämän Raamatunkohdan innoittamana Turun alueen Kristilliset toimijat kokoontuvat Turkuun 8.-14.4.2019 Sinitaivaissalille (Rauhankatu 15 D) rukoilemaan tulevien eduskuntavaalien ja päättäjien puolesta.

Maailmassa moni asia on mennyt vikaan, mutta me uskomme toivoon – ja uskomme, että voimme Evankeliumin voimalla tehdä muutosta, kunhan ryhdymme toimiin rukoillen. Tervetuloa mukaan 24/7 rukousviikolle rukoilemaan yhdessä!

Rukoushuone perustuu kansainväliseen Kristus-keskeiseen, lähetyshenkiseen 24/7 rukousliikeeseen. 24/7 rukousliike syntyi vahingossa Englannissa syyskuussa 1999, kun joukko nuoria, jotka kaikki kokivat rukoilemisen todella vaikeaksi päättivät tarttua haasteeseen ja rukoilla kuukauden ajan yötä päivää. Jumala yllätti heidät, eivätkä he pystyneet lopettamaan ennen joulua! Tauoton rukous, idea yötä päivää rukoilemisesta, levisi maasta ja kirkkokunnasta toiseen yli kuuteenkymmeneen maahan. Tuhannet 24/7 rukoushuoneet ovat linkittyneet netin välityksellä toisiinsa muodostaen katkeamattoman ja laajenevan rukouksen ketjun.

Ilmoittaudu mukaan ja varaa oma rukousvuorosi: https://www.24-7prayer.com/signup/5768ec?fbclid=IwAR2TeZLiEvLkyu1RngeKp3DorWLAwecTGYEaBW3t9oxcCWxRTYhy7lNR_1Q

Rukoushuoneen tarkempi ohjelma julkaistaan lähiviikkoina. Rukoushuone avoinna Sinitaivassalilla klo 7-21. Tarkoituksena on, että yö aikana rukousta jatketaan kodeissa.