24/7 RUKOUSVIIKKO

MIKÄ 24/7 RUKOUSVIIKKO?
24/7 -pray on kansainvälinen Kristus-keskeinen, lähetyshenkinen rukousliike, joka on jatkunut tämän vuosisadan jokaisen minuutinajan ympäri maailmaa yhdistäen eri sukupolvia ja erilaisia kirkkokuntia. Juuri nyt joku, jossakin rukoilee.

24/7 rukousliike syntyi vahingossa Englannissa syyskuussa 1999, kun joukko nuoria, jotka kaikki kokivat rukoilemisen todella vaikeaksi päättivät tarttua haasteeseen ja rukoilla kuukauden ajan yötä päivää. Jumala yllätti heidät, eivätkä he pystyneet lopettamaan ennen joulua! Tauoton rukous, idea yötä päivää rukoilemisesta, levisi maasta ja kirkkokunnasta toiseen yli kuuteenkymmeneen maahan.

TULE MUKAAN!

Varsinais-Suomen seurakunnat ja kristilliset yhdistykset kokoontuvat Sinitaivassalille 8.-14.10.2018 yhteiseen rukoushuoneeseen rukoilemaan yhteyden puolesta, jotta mahdollisimman moni saisi Jumalan armosta pelastua. Haluamme kutsua kaikki uskossaan epävarmat, epäilevät, etsijät sekä jo uskossa olevat rukoushuoneeseen kysymään, tutkimaan, rohkaistumaan ja ennen kaikkea rukoilemaan itsesi, perheesi, ystäviesi, kaupunkisi ja kansasi puolesta.

Maailmassa moni asia on mennyt vikaan, mutta me uskomme toivoon – ja uskomme, että voimme Evankeliumin voimalla tehdä muutosta, kunhan ryhdymme toimiin rukoillen. Tervetuloa mukaan rukousviikolle!

VARAA OMA VUORO JA TULE MUKAAN RUKOILEMAAN VAIKKA YSTÄVÄN KANSSA! Siirry tästä varaamaan vuoro.