Ilta Lauran kanssa

Syvällinen ja viihteellinen live talk show
Ilta Lauran kanssa- talk shown 10- vuotisjuhlakiertueen GRANDE FINALE 5.12.2018 klo 18.00! Kaikki huipentuu sinne, mistä tämän ainutlaatuisen talk shown tarina alkoi ihmeellisesti. Tule mukaan Linnateatterin teatteriravintolaan juhlistamaan yhden näyn syntymistä ja kasvamista tuhansia ihmisiä koskevaksi ja koskettavaksi tarinaksi.

Grande Finale talk show alkaa klo 18 teatteriravintolan suussa sulavalla salaattibuffet-kattauksella, jonka jälkeen ilta jatkuu talk showlla klo 19 alkaen. Lavalla nähdään tässä upeassa ja koskettavassa juhlaillassa mm. teatteriohjaaja, näyttelijä Arto Myllärinen, joka paitsi kertoo rehellisesti kosketuksen kaipuusta, esittää myös pätkän näytelmästä Rakkauden reissumies. Toisina keskusteluvieraina ovat turkulainen urheilija, Suomen tunnetuin vapaaottelija, Vuoden turkulainen 2015 Makwan Amirkhani sekä Vuoden pakolaisnainen 2016, järvenpääläinen yrittäjä Rita Kostama. Rita saapui Suomeen kiintiöpakolaisena Ruandasta tasan 20 vuotta sitten ja hänen ensimmäinen sijoituspaikkansa oli Turku. Elämänmakuista ja koskettavaa musiikkia tarjoilee laulaja – lauluntekijä Antti Kleemola.

Ilta Lauran kanssa on live talk show, joka on yhtä aikaa syvällinen ja viihteellinen. Avainsanoja ovat vuorovaikutus, läsnäolo sekä heittäytyminen. Tästä illasta ei iloa eikä kimallusta puutu. Nyt on aika juhlia!

Pukukoodi: juhlava

Dinner&show -liput ostettava viikkoa ennen tapahtumaa, eli viimeistään 28.11! Tämän jälkeen saatavilla vielä talk show -lippuja aina 5.12 asti. Pelkkiä talk show -lippuja myynnissä (20e) koko ajan Ticketmasterissa että ke ennen showta Linnateatterin ovella, mikäli lippuja on silloin jäljellä.

Suora linkki lipunmyyntiin:
https://www.ticketmaster.fi/event/ilta-lauran-kanssa-lippuja/238713