Matka Israeliin

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto järjestää juhlavuotenaan jäsenistölleen, vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneille matkan Israeliin 27.3-4.4.2020.

Matka-ajankohta ja lennot
Reittilennot, Finnair
27.03. AY1979 Helsinki – Tel Aviv klo 18.55 – 00.20
04.04. AY1980 Tel Aviv – Helsinki klo 01.10 – 05.45

Matkaohjelma
Matkalla kuljetaan Jeesuksen jalanjäljissä ja Vanhan testamentin tärkeillä tapahtumapaikoilla Raamatunopettaja Eero Junkkaalan kanssa. Erityispiirteenä perehdymme Eeron johdolla Israelin historiaan, maantieteeseen ja arkeologiaan seuraavasti:
27.03. – 30.03. Jerusalem/Leonardo Jerusalem
30.03. – 03.04. Tiberias/Ron Beach

Matkan hinta
Matkan perushinta perushinta on 1499 € ja siihen sisältyvät lennot, majoitus kahden hengen huoneissa (1hh +499e), kullekin ryhmälle sovitut ateriat eli useimmiten puolihoito (aamiaiset ja illalliset hotellissa), siirtymäkuljetukset lentokentän ja kohteiden välillä, Toiviomatkojen suomenkielisen oppaan palvelut sekä hotellihenkilökunnan ja bussinkuljettajan palvelurahat.
Lisäksi hintaan lisätään noin 300e suuruinen retkipaketti. Retkistä tehdään oma retkiohjelma, joka lähetetään kaikille tiedoksi noin kuukautta ennen matkaa. Matka järjestetään yhteistyössä Toiviomatkojen sekä OPKOn kanssa.

Kuinka vahvistan osallistumiseni matkaan
Tälle ainutlaatuiselle matkalle mahtuu mukaan 25 henkilöä. Vahvista osallistumisesi tapahtuma- ja viestintäsihteeri Laura Kuusistolle p. 040 187 2121 tai sähköpostilla laura.kuusisto@missionmen.fi
Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, jos sellainen on aktiivisessa käytössä. Jos on jo tiedossa, kenen kanssa haluat majoittua samaan huoneeseen, tai jos haluat yhden hengen huoneen. Lisäksi Israelin viranomaiset pyytävät meitä ilmoittamaan jo etukäteen asiakkaiden kaikki etunimet ja passien numerot. Tämän jälkeen tietosi lähetetään Toiviomatkoille, jotka lähettävät laskujen tiedot sekä passitietolomakkeen. Tämän jälkeen varauksesi on vahvistettu ja jäämme innolla odottamaan yhteistä juhlavuoden matkamme Israeliin. Matkaa ennen kuitenkin luvassa useita yhteydenottoja liittyen käytännön järjestelyihin.