Mielenmuutoksella elämään

Tule mukaan muutoksen tielle Sinitaivassalille perjantaina 15.3 klo 18-21. Muutoksessa mukana terapeutti Tor Spiik ja hoitavassa musiikissa Lauramaria.

Kannamme elämässämme usein suurta taakkaa omasta mennei-syydestämme. Tämä taakka saattaa vaikuttaa negatiivisella pai-nolla elämääsi. Tästä taakasta haluamme auttaa sinua pääse-mään irti. Ihan yhdellä istumalla se ei onnistu, mutta todettujen menetelmien avulla se on mahdollista pitkäkestoisen työsken-telyn avulla. Tämän illan aikana annamme sinulle työkaluja, joiden avulla pääset etenemään omassa elämässäsi.

Jos meillä on kielteinen mieli, niin saamme kielteisen elämän. Mutta, jos uudistamme mielemme ja ajatuksemme, löydämme uuden mahdollisuuden. Jumalan sanan avulla ja omia päätöksiä muokkaamalla, se on mahdollista.

Elämässä olemme oppineet näkemään sen, että niin kuin ihminen itsestään ajattelee, sellaiseksi hän tulee. On siis tärkeää ajatella(harkita) mitä ajattelee. Jeesus sanoi saman vähän toisilla termeillä: ”Hedelmistään puu tunnetaan. Ei hyvä puu tee huonoa hedelmää, eikä huono puu hyvää hedelmää.”

Jotkut meistä pelkäävät toivoa muutosta, koska muutos on jotain mistä ei tiedä mitä se tarjoaa. Vanhassa eläminen on muodostunut kaikessa negatiivi-suudessaan kuitenkin myös turvaksi. Tietää mitä tulee ja miten elämä toimii. Olemme kokeneet niin monta pettymystä, ettemme uskalla enää toivoa. ”Kun en odota mitään hyvää en pety.”

Oma kokemukseni: ”Tämä asenne minulla oli jo hyvin varhain lapsuudessa. Vaikka myöhemmin tuli usein menestystä ja onnistumisia, niin huomioni kiinnitin aina kuitenkin johonkin pieneen virheeseen, ja sitä sitten vatvoin mielessäni, kunnes pääsin siihen vanhaan turvalliseen ja negatiiviseen oloon. Taas tiesin mitä piti tehdä. Elämä oli loputonta taistelua, voittoja ja tappioita. Siinä on ollut elämäni sisältö. Jos vaikeuksia ei ollut, jollain vahingollisella teolla tai ajatuksella minä aina lopulta sabotoin elämääni, niin ettei toiveista tai haaveista tullut täysin totta.”

Osallistumismaksu 30e (sis. materiaalin). Illan järjestävät Kristillinen terapiakeskus -Elämän kutsu sekä Suomen Liikemiesten Lähetysliitto.