Terveisiä ”ihmisten ilmoilta”!

Viime keväänä, kun me Evangelinat suunnittelimme tulevaa toimintaa, keskusteluun nousi taas Osaava Nainen -messut. Olimme monena vuonna aikaisemminkin puhuneet asiasta, mutta nyt ajankohta tuntui oikealta.

Lähdin esittämään asiaa Suomen Liikemiesten Lähetysliiton toiminnanjohtaja Erkki Haaralalle. Jo ennen kuin sain esitettyä asiaa kunnolla loppuun,  sanoi, että ”sopii”. Oli kuulemma vain odottanut, että koska lähdemme liikkeelle.

Asiat aivan kuin loksahtivat paikoilleen

Jumala todella siunasi suunnitelmiamme, tai ehkä sittenkin kuljimme valmiiksi suunniteltuja polkuja. Meihin otettiin yhtyttä ja kysyttiin, tarvitsemmeko apua tai voiko tulla palvelemaan, ja jopa taloudellista tukea tarjottiin. Se oli aivan huikeaa.
Myös Kansan Raamattuseuran pappi Aino Vesti tarjoitui tulemaan mukaan, mikä oli suuri siunaus meille.

Muuttamassa kuvaa uskovista ihmisistä

Olimme ensimmäistä kertaa”pappia kyydissä”, ja jännitys oli aikamoinen, mutta kannatti mennä, sillä hienoa oli. Joillekin oli suuri kauhistus, kun he tajusivat, millä osastolla olivat. Toiset olivat iloisia, että uskovat olivat tulleet ”ihmisten ilmoille”. Joidenkin puolesta saimme rukoilla ja välittää Jumalan armoa ja rakkautta. Ehkä suurin siemenen kylväminen oli kuitenkin sitä, että olimme muuttamassa kuvaa uskovista ihmisistä. Meillä oli paljon iloa ja naurua. Huumori helpotti monta kohtaamista, ja on suuri siunaus, että osaa nauraa myös itselleen.

Summa summarum: kohtasimme melkein 300 naista, jaoimme Sana-lehtiä ja Kalevi Lehtisen Sinulle-kirjoja. Rukoilimme, keskustelimme ja annoimme mannalappuja (Raamatunlauseita).

Kokemus oli mahtava, ja jos Luoja suo, menemme ensi vuonna uudelleen!

Kiitos kaikille rakkaille siskoille, jotka annoitte oman panoksenne. Yksin emme ole mitään, mutta yhdessä ja Jeesuksen Kristuksen kanssa pystymme vaikka mihin.

Siunausta ja iloa kaikille!

Heidi Virtanen
Evangelinat

← Takaisin uutisiin ja blogeihin