Sinitaivassali


Tilojen vuokraus

Sinitaivassalia vuokrataan rajoitetusti erilaisiin yritystilaisuuksiin sekä elämäsi juhliin. Tilat soveltuvat parhaiten esimerkiksi kaste-, rippi-, ja hääjuhliin sekä hautaisiin. Sinitaivassali muuntautuu juhlatilasta myös toimivaksi kokoustilaksi. Lisäksi vuokrattavissa on kaksi erillistä kokoustilaa Matka ja Lähetys.

Tiloihin mahtuu noin 150 henkeä. Sinitaivassalin pöytiin mahtuu istumaan 60 vierasta ja sivupenkeille mahtuu sen lisäksi noin 30-40 vierasta. Matka -tilaan mahtuu 20 henkeä ja Lähetys -tilaan mahtuu 10 henkeä. Vuokraajien käytössä on sopimuksen mukaan myös keittiötilat, jossa käytössä on liesi, mikro, kaksi kahvinkeitintä, vedenkeitin ja astiat noin 100 hengelle. Salissa myös käytettävissä on kaksi langatonta mikrofonia, äänentoistolaitteet sekä sovitusti videotykki.

Voit halutessasi tilata lisämaksusta pitopalvelun tilaisuuteesi. Crema Catering Oy:llä on pitkä kokemus erilaisista tilaisuuksista Sinitaivassalilla ja heille tilamme ja välineemme ovat jo tuttuja. Tarjouspyynnöt puhelimitse numerosta 044-7619088 tai sähköpostilla crema@cremacatering.fi. Siivouksesta vastaavat tilanvuokraaja. Voit myös halutessasi tilata siivouksen tarvittaessa erikseen. Siivouksen toteuttaa Imkor Oy, puh. 044-7713222, imbi.korn@gmail.com

Ota yhteyttä toimistosihteeriin, niin suunnitellaan tarpeitanne vastaava kokonaisuus.