UUTINEN: UUDET NETTISIVUT AVATTU

Juhlavuotta varten liitossa on valmisteltu uusia kotisivuja kuluneen vuoden aikana. Nyt ilolla ilmoitamme, että uudet sivut on julkaistu! Sivustolla on huomioitu erityisesti yrittäjät. Sivustolla julkaistiin yrittäjien oma kohtaamispaikka, jonka kautta kannustamme verkostautumaan ja kohtaamaan mahdollisia asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita.

Yrittäjä voi sivuston kautta tehdä myös hyvää ostamalla mainostilaa pientä
korvausta vastaan. Korvaus annetaan suoraan liiton lähetys- ja kehitysaputyöhön. Liiton yhteisöjäsenillä on mahdolliuus saada sivustolla oma logo näkyviin maksutta. Otathan yhteyttä viestintäsihteerimme, jos haluat hyödyntää tämän mahdollisuuden. Lisäksi yrittäjien kohtaamispaikkasivusto tarjoaa maksutta hengellistä sisältöä (blogitekstit, videot, Tilipäivä podcast-sarja alkaa vuoden alusta) sekä mahdollisuuden kahdenkeskiseen keskusteluun liiton työntekijöiden kanssa Chat-palvelun kautta.

Kohtaamispaikka toimii myös liiton Facebook- ja Instagram sivustolla
jakaen kertomuksia ja tarinoita yrittäjien arjesta. Uusien kotisivujen myötä tarjoamme lisäksi mahdollisuuden osallistua toimintaamme vapaaehtoistyön tai lahjoitusten voimin. Päivitämme sivuja säännöllisesti jakaen tietoa eri kohteiden tarpeista, joten sivuja kannattaa muistaa seurata. Lisäksi sivustolta löytyvät tuttuun tapaan kaikki tapahtumat, joihin olette lämpimästi tervetulleita mukaan!
Uudet kotisivut löydät osoitteesta www.missionmen.fi

UUTINEN: UUDET NETTISIVUT AVATTU

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun