VUODESTA 1920 YRITTÄJYYDEN JA LÄHIMMÄISEN HYVÄKSI

YRITTÄJÄLLE

Haluamme pitää liike-elämässä yllä eettistä pohdintaa maailmanlaajuista vastuuta unohtamatta. Olemme henkilökohtaisesti tavoitettava kumppani ja kohtaamme yrittäjiä ja liike-elämän toimijoita tarjoten hyvinvoinnin avaimia, jaksamisen työkaluja ja hengellistä vahvistusta omaan elämään. Jumala sinua, läheisiäsi, työtäsi ja koko elämääsi siunatkoon!

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä sekä noudatamme viranomaisten antamia suosituksia, jonka vuoksi kevään osalta yrittäjille sekä liike-elämän toimijoille järjestettävät tilaisuudet tullaan toistaiseksi järjestämään verkossa. Tiedotamme näistä tilaisuuksista ja alkavista ryhmistä lisää 29.1.2021.

#YRITTÄJÄNMATKASSA

Suomen Liikemiesten Lähetysliitossa kohtaamme ihmisiä liike-elämän eri aloilta. Kohtaamme heitä, joilla bisnes sujuu hyvin ja heitä, joiden työ on vaakalaudalla. Kuuntelemme heitä, joilla on haasteita perhe-elämän ja työn yhteensovittamisessa ja heitä, joiden sisin kaipaa jotain, mitä työ tai omaisuus eivät voi antaa.

Suomen Liikemiesten Lähetysliiton Facebookissa seurataan tiistaisin eri alojen yrittäjien arkea sekä matkaa liike-elämässä. Toivomme, että nämä tarinat innostavat teitä!

Yrittäjä! Haluaisitko mukaan? Tulemme mielellämme paikanpäälle tapaamaan sinua ja kuulemaan kuulumisia ja ajatuksiasi yrittäjyydestä. Ota yhteyttä Laura Kuusisto p.  040 187 2121


LIITON YHTEISÖJÄSENET

Edustatko yhteisöä tai yritystä? Liity liiton yhteisöjäseneksi, niin tuet liiton toimintaa ja tavoitteita. Yhteisöjäsenenä saat jäsenetuja sekä ilmaista näkyvyyttä tässä sekä liiton yrittäjien kohtaamispaikassa. Täytä hakemus tästä.