VUODESTA 1920 YRITTÄJYYDEN JA LÄHIMMÄISEN HYVÄKSI

YRITTÄJÄLLE

Haluamme pitää liike-elämässä yllä eettistä pohdintaa maailmanlaajuista vastuuta unohtamatta. Olemme henkilökohtaisesti tavoitettava kumppani ja kohtaamme yrittäjiä ja liike-elämän toimijoita tarjoten hyvinvoinnin avaimia, jaksamisen työkaluja ja hengellistä vahvistusta omaan elämään. Jumala sinua, läheisiäsi, työtäsi ja koko elämääsi siunatkoon!

TULEVAT TAPAHTUMAT

15.10, 29.10, 12.11, 26.11 & 10.12.2020

YRITTÄJIEN KOHTAAMISPAIKKA

8.30 Sinitaivassalilla (Rauhankatu 15 D, 20100 Turku)

Lämpimästi tervetuloa verkostoitumaan toisten yrittäjien kanssa! Kokoonnumme joka toinen viikko Sinitaivassalille eri alojen yrittäjien kanssa vapaamuotoiseen aamutilaisuuteen jakamaan kokemuksia ja ajatuksia yrittäjänä toimimisesta.

27.10.2020 YRITTÄJÄ VERKOSSA

11.30-12.15 VERKKOYMPÄRISTÖ

Yrittäjien verkkotapaaminen ratkaisukeskeisen valmentajan Laura Siltalan johdolla aiheesta onnistuminen & coaching.

Tapaaminen toteutetaan verkkoympäristössä lounastunnin aikana kahtena eri arkipäivänä. Valmennus on ilmainen yrittäjille. Ensimmäinen tapaaminen 27.10 klo 11.30. Tapaamiseen otetaan mukaan seitsemän yrittäjää ilmoittautumisjärjestyksessä.

Onnistumisen ilo on työnilon lähde ja työuupumuksen paras vastalääke. Sen kokeminen edellyttää, että työntekijöiden onnistumisiin kiinnitetään huomiota ja niistä keskustellaan työyhteisössä tavalla, joka vahvistaa motivaatiota, edistää oppimista ja parantaa työntekijöiden keskinäistä yhteishenkeä.

28.10.2020 YRITTÄJÄ VERKOSSA

11.30-12.15 VERKKOYMPÄRISTÖ

Yrittäjien verkkotapaaminen ratkaisukeskeisen valmentajan Laura Siltalan johdolla aiheesta motivaatio ja coaching.

Tapaaminen toteutetaan verkkoympäristössä lounastunnin aikana kahtena eri arkipäivänä. Valmennus on ilmainen yrittäjille. Ensimmäinen tapaaminen 28.10 klo 11.30. Tapaamiseen otetaan mukaan seitsemän yrittäjää ilmoittautumisjärjestyksessä.

Esimiehen ja tiimivetäjien työnkuvan eräs tärkeä osa on toimia työntekijöiden valmentajana eli coachina. Nykyään puhutaankin yleisesti valmentavasta johtamistyylistä. Tässä sessiossa tutustutaan ratkaisukeskeiseen motivaatiopsykologian malliin, joka selittää mistä osatekijöistä motivaatio koostuu, miten motivaation puute on selitettävissä ja miten motivaatiota voidaan parhaiten vahvistaa ja pitää yllä.

LIITON YHTEISÖJÄSENET

Edustatko yhteisöä tai yritystä? Liity liiton yhteisöjäseneksi, niin tuet liiton toimintaa ja tavoitteita. Yhteisöjäsenenä saat jäsenetuja sekä ilmaista näkyvyyttä tässä sekä liiton yrittäjien kohtaamispaikassa. Täytä hakemus tästä.