YRITTÄJÄLLE

“Yrittäjäkin on ihminen”

Näin tiivisti toiminnanjohtajamme Haaralan Erkki, kun pohdimme mitä järjestömme voisi tarjota tämän ajan yrittäjille ja yrittäjähenkisille ihmisille. Pian 100 – vuotias järjestömme on kulkenut yrittäjien rinnalla Suomessa pitkään ja nähnyt, että yrittäjän elämässä ovat samat kysymykset kuin kaikilla ihmisillä: ”Miten jaksan? Miten perheeni voi? Millainen on työn ja vapaa-ajan suhde? Mitkä ovat arvoni? Onko tässä kaikki? Entä jos epäonnistun? Entä jos onnistun ja unohdan mistä tulen ja minne olen matkalla?”

Niin, yrittäjäkin on ihminen. Suomen Liikemiesten Lähetysliitto haluaa tuoda liike-elämään eettistä pohdintaa ja maailmanlaajuista vastuuta. Luomme myös käytännön mahdollisuuksia siihen kohtaamalla liike-ja elinkeinoelämän palveluksessa olevia ihmisiä. Olemme henkilökohtaisesti tavoitettavissa oleva kumppani, joka on kiinnostunut yrittäjän sielun maisemasta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Toivotamme sinut lämpimästi mukaan toimintaamme!

Jumala sinua, läheisiäsi, työtäsi ja koko elämääsi siunatkoon!

YRITTÄJIEN KOHTAAMISPAIKKA​

Täältä näet yrityksiä, jotka tavalla tai toisella ovat mukana tukemassa lähimmäisten hyväksi tehtävää työtämme tai muuten vain jakavat arvomme. Heiltä voit tarvittaessa löytää etsimääsi palvelua tai yhteistyömahdollisuuksia.

JAETAAN YHDESSÄ

Jos kaipaat keskustelutukea, kuuntelevaa korvaa, kenties yhteistä jakamista, voit ottaa yhteyttä sidosryhmäpäällikköömme ja kerromme yrittäjien pienryhmistä sekä mahdollisuudesta kahdenkeskiseen keskusteluun. Hänen kautta voimme myös lisätä sinut yrittäjien omalle postituslistalle. Liittymällä mukaan postituslistalle saat ajantasaisesti tietoa yrittäjätilaisuuksistamme sähköpostiisi.

Tiia Lehtonen
Sidosryhmäpäällikkö
p. 0400 243 366
tiia.lehtonen@missionmen.fi

JULKAISUJA MUILTA

Mistä löytyy yrittäjän taivaallinen tasapaino oman itsensä, perheen ja työn välillä? Kaipaatko hetkiä henkisten ja hengellisten asioiden parissa? Keräämme tälle sivulle materiaalia, josta voit saada pohtimisen aihetta arjen keskelle. Jos olet itse tehnyt löytöjä ja lukenut esimerkiksi mielenkiintoisia pohdintoja yrittäjyydestä, lähetä meille niin jaamme mielellämme eteenpäin!

Aamulehti: Miksi teet työtäsi?

Yrittäjät: Minustako yrittäjä?

Kauppalehti: Yrittäjyys on hulluutta

Bonfire: Palkitseminen mallit

Talouselämä: Herra on minun pomoni -Heikki Salmela

Siirry sivun alkuun