AUTETAAN YHDESSÄ SUOMESSA JA MAAILMALLA

AVUSTUSTYÖmme
kertalahjoituskuukausilahoitus

LIITON AVUSTUSKOHTEET

Tiesitkö, että 42% maailman väestöstä ei ole vielä kuullut Evankeliumia? Suomen Liikemiesten Lähetysliitto pyrkii kohdistamaan avustuksia erityisesti tavoittamattomien kansojen parissa tehtävään työhön.

Vuonna 2022 tehdyistä lahjoituksista tavoittamien kansojen parissa tehtävään työhön on kohdentunut

55%

Auta meitä tukemaan lähetystyötä sekä diakonia- ja kehitysyhteistyötä valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti.

LAHJOITA MOBILEPAY NUMEROLLA 38389

Numero: 38389

Jos haluat, että lahjoituksesi ohjataan tietyyn kohteeseen voit lisätä maksun yhteydessä viestikenttään kohteen nimen. Muussa tapauksessa lahjoitus ohjataan kohteelle, jossa tarve on suurin.

LAHJOITA TILINSIIRROLLA

Tilitiedot: Turun Seudun Osuuspankki

Saaja: Suomen Liikemiesten Lähetysliitto

Tili: FI04 5716 9020 1092 40

LAHJOITA PUHELINNUMEROLLA

Lahjoituspuhelinnumero:

0600 124 04 (20,45€/puhelu)

Lahjoituksesi ohjataan kohteelle, jossa tarve on suurin.

INDONESIA

Tavoittamattomien kansojen parissa tehtävää työtä

Indonesiassa on virallisesti uskonnonvapaus. Silti yli 87 prosenttia kansasta ei tunne kristinuskoa eikä sen evankeliumia. Kylväjän työ Indonesiassa alkoi vuonna 2021 Sumatralta. Seurakunta osti Madobagin kylästä vanhan rakennuksen, joka sitten remontoitiin kirkoksi. Siellä missä ei ollut kirkkoa aiemmin, on nyt kirkko. Tue tavoittavaa työtä Indonesiassa, jotta maassa usko ja kristillinen yhteisö voivat vahvistua.

Viitenumero: 1067

SAT-7

Tavoittamattomien kansojen parissa tehtävää työtä

SAT-7 on voittoa tavoittelematon yhteisö, ensimmäinen ja laajin kristillinen satelliittitelevisio. SAT-7 tekee työtä Evankeliumin näkyväksi kaikkialla Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. SAT-7:n tuottamat ohjelmat ovat ilmaisia katsojille, joten tuotantoon tarvitaan tukea ympäri maailmaa.

Viitenumero: 1106

AFRIKKA & LÄHI-ITÄ

Auta vainottuja kristittyjä lahjoittamalla yrittäjien pienlainaohjelmaan. Autetaan yhdessä ihmisiä työllistymään vaikeassa tilanteessa!

Viitenumero: 1054

NEXT BILLION

Tavoittamattomien kansojen parissa tehtävää työtä

Seuraava miljardi tarkoittaa ihmisiä, jotka tavoitetaan internetin kautta. Sivusto janoinenlammas.fi pyrkii tavoittamaan näitä ihmisiä tarjoamalla ilmaista Raamattuopetusta video- ja audiomuodossa.

Viitenumero: 1025

kysyttävää?

MITEN voi varmistua varojeni menevän suoraan kohteeseen?

Liitto tekee suoraa yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Kaikki  lahjoitukset ohjataan lyhentämättöminä suoraan kohteisiin. Lahjoittamasi summa käytetään sellaisenaan kohteen tarpeisiin. Yhteydenpito kohteisiin antaa ajankohtaisen tiedon käytetyistä varoista sekä olemassa olevista tarpeista. Liiton hallitus ja työntekijät pyrkivät myös mahdollisuuksien mukaan käymään säännöllisesti paikan päällä kohteissamme.

Kerta- vai kuukausilahjoitus?

Kuukausilahjoittajana olet mahdollistamassa avustustyön toteutumisen vuoden jokaisena päivänä ja tuet työtä pitkäjänteisesti. Kertalahjoittajana olet mukana näkemässä, miten pienistä puroista kasvaa suuri virta. Suomen Liikemiesten Lähetysliiton muistaminen testamentissa tai lahjakirjassa on yksi tapa jättää oma jälkesi yli satavuotiseen lähetys – ja avustustyöhömme. Liiton Anna-Liisa Pohjola – nimikkorahastolla on tuettu pian parinkymmenen vuoden ajan kehittyvien maiden lasten ja naisten koulutusta.

muita tapoja auttaa?

Voit tulla mukaan vapaaehtoistyöhön, muistaa lähetystyötä rukouksin, pitää esillä liiton työtä ja hyvää sanomaa. Voit myös tulla Turun Tuomasmessuun ja osallistua kolehtiin. Tuomasmessujen vapaaehtoistehtävät löydät täältä.

KYSY LISÄÄ TYÖNTEKIJÖILTÄ

LAURA KALAJA
LÄHETYSSIHTEERI
0400 396 000
laura.kalaja@missionmen.fi

Auta ja tee lahjoitus!

Rahankeräyslupa RA/2021/1088 Suomessa paitsi Ahvenanmaalla. Poliisihallitus 30.8.2021