Kasva kanssamme!


Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1990) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto Ry (Y-tunnus: 0204782-2)

Rauhankatu 15 D

20100 Turku

REKISTERIN NIMI

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto ry:n jäsen- ja postituslistarekisteri

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Asiakasrekisterin tarkoituksena on asiakas- ja palvelusuhteen hoito ja ylläpito, palvelun kehittäminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely toimintaan liittyviin tarkoituksiin ja tutkimustoimintaan. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

Tietolähteenä ovat rekisteröitymisen yhteydessä sekä myöhemmin henkilöltä itseltään kerättävät tiedot.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Rekisterin tiedot ovat ainoastaan Suomen Liikemiesten Lähetysliitto ry:n työntekijöiden käytössä, paitsi liiton käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa. Suomen Liikemiesten Lähetysliiton ulkopuoliset palveluntarjoajat ovat Tilitoimisto Johanna Immonen Oy, Emaileri Oy sekä Tietotoimisto.fi Oy.

Palveluntarjoajien tietosuojaselosteet löydät alla olevista linkeistä:

https://gdpr.asiakastieto.fi/#/privacypolicy/emaileri/fi

https://www.tietotoimisto.fi/

Tietoja ei luovuteta muille ulkopuolisille ilman asiakkaan suostumusta. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.

TIETOJEN POISTAMINEN

Kaikki tiedot poistetaan henkilön sitä niin halutessa.

KIELTO-OIKEUS

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus kieltää tietojensa käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteriin ei ole ulkopuolisilla pääsyä. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisterit sijaitsee, ovat salatttuja sekä suojattuja.

REKISTERIASIAT

Rekisteriin liittyviä asioita kuten henkilön omia tietoja voi tiedustella esimerkiksi sähköpostitse tapahtuma- ja viestintäsihteeriltä. Kyselyyn pyritään vastaamaan viikon kuluessa ellei ole erityisiä syitä pidentää vastaamisaikaa.

REKISTERISELOSTEEN MUUTTAMINEN

Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme ja siksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä rekisteriselostetta ilmoittamalla siitä tällä sivulla.

Evästeiden käyttö

Sivustollamme käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa kävijän laitteelle. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun kävijän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Evästeet eivät vahingoita kävijän laitetta tai tiedostoja. Eväste voidaan tallentaa kävijän laitteelle pysyvästi tai se voidaan poistaa palvelun käytön jälkeen.

Evästeiden avulla voidaan kerätä muun muassa seuraavia tietoja:

Sivuston omat evästeet

Sivuston omiin evästeisiin voidaan tallentaa sivuston käyttöön tarkoitettuja kävijäkohtaisia tietoja ja asetuksia, kuten esimerkiksi käyttäjänimi, palvelun sisäänkirjautumistiedot, kieli- tai aluevalinta. Tietoja käytetään sivuston toimintojen toteuttamiseen, mukauttamiseen ja käyttäjän tekemien valintojen muistamiseen. Nämä evästeet saattavat olla sivuston toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Evästeisiin ei tallenneta tietoa, jota käytettäisiin markkinointiin tai kävijöiden seurantaan muissa palveluissa tai muilla sivustoilla.

Kolmannen osapuolen evästeet

Keräämme kolmansien osapuolien tarjoamien palvelujen avulla sivuston kävijätilastoja ja analysoimme tietoja. Tavoitteenamme on kehittää sivustomme laatua ja sisältöjä käyttäjälähtöisesti. Kävijäseurannan ja analytiikan toteuttamiseksi palvelut voivat tallentaa omia evästeitään, sekä hyödyntää ja yhdistää tietoja, joita palvelu on kerännyt samasta kävijästä eri sivustoilla.

Varmistamme että EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella käyttämämme pilvi- tai muut verkkopalvelut toimivat henkilötietolain mukaisesti.

Lisätietoja kunkin palveluntarjoajan toiminnasta, kerättävistä tiedoista, evästeiden käytöstä ja tietosuojakäytännöistä voit lukea kyseisen palveluntarjoajan omalta sivustolta.

Sivustolla käytettävät palvelut

Käytämme sivustolla myös ulkopuolisia palveluita esimerkiksi markkinoinnin seuraamiseen ja palvellaksemme asiakkaitamme entistäkin paremmin. Alla on lyhyet kuvaukset käyttämistämme ulkopuolisista palveluista. Suosittelemme, että tutustutte lisäksi palveluiden omiin tietosuojakäytäntöihin.

Google Analytics

Google Analytics on Googlen seurantatyökalu, joka kertoo muun muassa kuinka paljon sivustolla on vieraita tiettyinä aikoina ja mitä kautta kävijät tulevat sivustolle. Käytämme Analyticsiä markkinoinnin ja kohderyhmien käyttäytymisen seuraamiseen.

Lisätietoja: Googlen tietosuojakäytännöt ja Google Analyticsin tietosuoja- ja turvallisuusperiaatteet

Evästeiden hallinta

Voit poistaa olemassa olevat evästeet, sekä estää evästeiden käytön selaimen asetuksista. Ohjeita löytyy osoitteesta aboutcookies.org. Evästeiden poistaminen käytöstä voi kuitenkin olla esteenä sivuston asianmukaiselle toimimiselle.

Voit hallita Your Online Choices -palvelun avulla, miten tietojasi kerätään ja käytetään monessa eri palvelussa.