hyvä, parempi, paras -podcast

Lempeät lähimmäisesi Laura Kalaja & Tanja Vesa pohtivat Lähetysliiton uudessa podcastissa minuutta, parisuhdetta, vanhemmuutta sekä työelämää. Ota hyvä asento, ja sukella 30 minuutiksi syvälliseen sekä rohkaisevaan keskusteluun.

JAKSO 1

HYVÄ, PAREMPI, PARAS MINÄ

Lempeät lähimmäisesi psykoterapeutti Tanja Vesa sekä Laura Kalaja Lähetysliitosta pureutuvat minuuden ytimeen ja haastavat niitä uskomuksia, joita vuosien varrella olemme itsestämme uskoneet. Tavoitteena lempeyttä minuuteen.

JAKSO 2

HYVÄ, PARAMPI, PARAS PARISUHDE

Lempeät lähimmäisesi psykoterapeutti Tanja Vesa sekä Laura Kalaja Lähetysliitosta keskustelevat oman historian merkityksestä parisuhteelle, rakentavasta riitelystä sekä rakkauden kielistä. Tavoitteena lempeyttä parisuhteeseen.

TULOSSA

tekijät

TANJA VESA
PSYKOTERAPEUTTI

Toimii ratkaisu- ja voimavarakeskeisenä psykoterapeuttina. Hän tarjoaa yksilöpsykoterapiaa, pari – ja perheterapiaa sekä työyhteisökoulutusta.

LUE LISÄÄ

LAURA KALAJA
LÄHETYSSIHTEERI

Suomen Liikemiesten Lähetysliiton lähetyssihteeri, oikeustieteilijä sekä gospelmuusikko. Toiminut pitkään perhe-, parisuhde – ja nuorisotyössä.

KATA FÄLTBERG
YRITTÄJÄ

Tuore yritys tarjoaa laajasti media-alan palveluita samalta luukulta. Yrityksen palveluita ovat mm: graafinen suunnittelu, markkinointi- ja mainossuunnittelu, julkaisujen ja lehtien taittotyöt, kotisivut, tuotekuvaukset, podcast nauhoitukset, video- ja valokuvaus sekä editointi ja tapahtumasuunnittelu.

LUE LISÄÄ