liiton blogi

uusimmat uutiset & blogitekstit
PÄIVÄN SANA VKO 39

PÄIVÄN SANA VKO 39

Tämän viikon Päivän Sanat on tuottanut Open Doorsin ulkosuhteiden johtaja Miika Auvinen.

MAANANTAI: “Heittäkää kaikki murheet Jumalan kannettavaksi, sillä hän pitää teistä huolen.” (1. Pietarinkirje 5:7) Koronakriisin keskellä joudumme kohtaamaan monenlaista epävarmuutta. Yritysten ja yrittäjien toimintakykyä koetellaan.

PÄIVÄN SANA VKO 38

PÄIVÄN SANA VKO 38

Eihän Jumala ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman, rakkauden ja terveen harkinnan Hengen. (2. Tim. 1:7)

Pelon aiheet tuntuvat lisääntyvän sitä mukaa kuin niitä tarkkailemme. Metsässä hyökkäävät hirvikärpäset, rannassa punkit. Mitä jos sairastun, tai läheiseni sairastuu. Sitten on tämä koronavirus ja USA:n ja Kiinan huonot suhteet, ja Venäjä. Kuolemakin pelottaa. Tahtooko Jumala lietsoa pelkoa?

Tasavallan presidentti on myöntänyt ansioristit ja ritarimerkit

Tasavallan presidentti on myöntänyt ansioristit ja ritarimerkit

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto täyttää kuluvana vuonna 100 vuotta. Suomen vanhin kristillinen liikemiesjärjestö kohtaa erityisesti yrittäjiä Suomessa sekä tukee lähetys-, diakonia- ja kehitysaputyötä globaalisti maailmalla.

Tasavallan presidentti on myöntänyt ansioristit ja ritarimerkit seuraaville Suomen Liikemiesten Lähetysliiton hallituksen jäsenille.

PÄIVÄN SANA VKO 37

PÄIVÄN SANA VKO 37

Tämän viikon Päivän Sanoissa tutkiskellaan muutamien oikeudellisten käsitteiden näkymistä Raamatussa. Maanantai: Vapaus syylliselle, tuomio syyttömälle, kumpaakin Herra kammoksuu. Sananlaskut 17:15

Yrittäjältä yrittäjälle: Satavarakenne Oy

Yrittäjältä yrittäjälle: Satavarakenne Oy

Olen Janne Hannuksela, yrittäjä vuodesta 1995. Yritykseni on Satavarakenne Oy. Remontoin ihmisten koteja. Lisäksi teen yritysjohdon ja organisaatioiden koulutus- ja kehitystyötä myynninkehitystoimistoni kautta. Olen myös Yes-kummi.

Iloa ruuanlaitosta -Vartouhi

Iloa ruuanlaitosta -Vartouhi

Eräässä Aleppon sivukadun leipomossa Vartouhi valmistaa herkullisia armenialaisia ruokiaan. Hänen yrityksensä on perustettu Open Doorsin kumppanien avustuksella. Näiden projektien tavoitteena on auttaa Syyrian kristittyjä hankkimaan toimeentulonsa.