YRITTÄJIEN KOHTAAMISPAIKKA

SUOMEN LIIKEMIESTEN LÄHETYSLIITTO

TAIVAALLISTA TOIVOA ELÄMÄSI HETKIIN

REKRY

Suomen Liikemiesten Lähetysliitto etsii uutta toiminnanjohtajaa

Vuonna 1920 perustettu Suomen Liikemiesten Lähetysliitto Ry (Missionmen) on yritysmaailmassa toimivien ihmisten henkistä ja hengellistä hyvinvointia tukeva valtakunnallinen järjestö, joka toimii läheisessä yhteistyössä luterilaisen kirkon, liike-elämän ja lähetysjärjestöjen kanssa. Sillä on vahvat ja luottamukselliset suhteet myös muihin kirkkokuntiin, seurakuntiin ja järjestöihin. Liiton toimialueena on koko Suomi ja erityisesti Turun seutu, jossa myös sen toimitilat sijaitsevat.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat toiminnan suunnittelu, johtaminen, ja sen kehittäminen muuttuvan toimintaympäristön keskellä.

Odotamme sinulta vahvaa kristillistä vakaumusta ja paloa johtaa perinteikästä lähetysjärjestöä sekä kykyä hyödyntää tehokkaasti tämän ajan viestintävälineitä. Tehtävässä tarvitset kokemusta vastaavista tehtävistä, innovatiivista näkemystä työn kehittämiseen ja vapaaehtoisten innostamiseen. Tarvitset myös toimivan yhteistyöverkoston sekä laajat ja luottamukselliset suhteet niin kirkollisiin järjestöihin kuin yrityselämän toimijoihin ja muihin sidosryhmiin. Sinulta odotetaan myös erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja selkeää sitoutumista liiton arvoihin ja sen työnäkyyn. Johdat kolmen hengen työyhteisöä. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan, johon voit itse vaikuttaa, joustavat työajat ja työtäsi tukevan ja ohjaavan hallituksen. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista ja joustavuutta työajoissa.

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta, talouden ja hallinnon tuntemusta, näyttöä sosiaalisen median ja viestinnän monipuolisesta osaamisesta, sekä erinomaista suomen kielen taitoa ja riittävää englannin kielen taitoa. Tehtävä alkaa syksyllä 2023 tai sopimuksen mukaan. Se voidaan täyttää myös osa-aikaisena. Työsuhteen alussa on neljän kuukauden koeaika.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen viimeistään 15.8.2023 osoitteeseen harri.seikola(at)seikola.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Harri Seikola p. 040-575 1400.