TURKULOVE

11.11.2023 KLO 18.00 HELLUNTAISEURAKUNNALLA 

 

SuomiLove tv-formaatista inspiraation saanut livetilaisuus, jossa kiitetään tärkeää ihmistä yllättäen hänet laululla. Artistivieraana Jukka Poika (akustinen).

Juontajana Unelmaseppä Laura Siltala. Koskettavat tarinat, Jukka Poika, upea sali sekä tunnelman kattoon nostavat bändit tekevät illasta ainutlaatuisen isänpäivän aaton.

Tilaisuus on maksuton. Ovet avataan 17.45. Tervetuloa viettämään isänpäivän etkoja koskettavaan TurkuLOVE iltaan Turun Helluntaiseurakuntaan (Puistokatu 6B, 20100 Turku).

Järjestäjät: Suomen Liikemiesten Lähetysliitto & Turun Helluntaiseurakunta

TILAISUUDESSA MUKANA

JUKKA POIKA

Kun nuori Jukka kuunteli reggaeta ensimmäisen kerran kaverinsa tukkoiselta c-kasetilta, kyseessä oli Max Romeon albumi ”War inna Babylon” ja tietämättään Jukka oli törmännyt musiikinlajiin, josta muodostuisi hänelle tulevien vuosikymmenten elämäntehtävä.

Alkujaan englanninkielisestä lukiobändistä melkoiseksi millenium-ilmiöksi kehkeytyneen Soul Captain Bandin ja nenäkkään Kapteeni Ä-ni-duon jälkeen Jukka ryhtyi sooloartistiksi.

UNELMASEPPÄ LAURA SILTALA

”Sydäntäni lähellä on valmentaa, kouluttaa ja ohjata ihmisiä ja työyhteisöjä kohti selkeämpiä tavoitteita ja innostavampia unelmia.

Toimin myös juontajana ja fasilitaattorina tapahtumissasi tuoden iloa ja toivoa jokaiseen kohtaamiseen, jotta sinusta ja tiimeistäsi saadaan paras esiin.”

THOMASGROOVE

ThomasGroove on iloisen grooven bändi, joka on soitellut yhdessä jo kymmenen vuoden ajan tuoden hymyn kuulijoiden huulille. Heidän kanssaan musiikillista ilottelua TurkuLOVE – iltaan luo Helluntaiseurakunnan bändi nimeltä Kylän väkeä.