Jäsentiedote 1-2020

JUHLAKERÄYS

Lahjoittamalla liiton juhlakeräykseen tuet vainottuja Kristittyjä ympäri maailmaa. Suomen Liikemiesten Lähetysliitto käynnistää tänä vuonna keräyskampanjan, jolla Open Doorsin (OD) kautta tuetaan Kristittyjä pienyrittäjiä kestävästi lainaohjelman avulla.

Maailmalla työttömyys lisääntyy ja monissa kehitysmaissa ja teollistuneissa kehitysmaissa työnsaanti on vaikeaa. Vuosia jatkuneet kriisitilanteet ovat vieneet mahdollisuudet yrittäjyyteen, kun omaa alkupääomaa on lähes mahdotonta saada. Monissa kriisimaissa, joissa on siirrytty jälleenrakentamisvaiheeseen, on huomattu pienlainojen olevan tehokkaampi auttamiskeino, kuin esimerkiksi ruoka-avun jakaminen. Pienlainaohjelman avulla voidaan tukea nopeaa työllistymistä yrittäjänä ja sitä kautta monet pystyvät hankkimaan elantoa koko perheellensä. Pienlainaohjelmilla on siis suuri merkitys köyhyyden poistossa sekä ihmisten elinolojen parantamisessa säännöllisen palkkatulon avulla. Lisäksi pienlainaohjelmat erityisesti tukevat
naisten mahdollisuuksia työllistyä ja sitä kautta vahvistavat naisten asemaa maassa.

”Herää ja vahvista sitä, mikä vielä on jäljellä, sitä, mikä jo oli kuolemaisillaan.” 

Auta veljiämme ja sisariamme maailmalla. Kiitos lahjastasi!

YRITTÄJIEN TARINOITA

Lahjoita tilinsiirtona

Voit tehdä lahjoituksen tilisiirtona Suomen Liikemiesten Lähetysliiton tilille.

Saaja: Suomen Liikemiesten Lähetysliitto
Tili: FI 14 5319 0420 0885 31
Viite: 1009

Lahjoita Pivolla

Lähetä haluamasi summa Pivo-sovelluksen kautta numeroon 1818. Lisätietoa Pivo-lahjoituksesta tästä.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Kun kurjuus lisääntyy, työttömien jonot pitenevät ja yhä useampi perhe putoaa köyhyysrajalle, tarvitsemme apuasi säännöllisesti, jotta työmme vähävaraisten parissa voi jatkua. Kuukausilahjoittaminen on helppo tapa olla mukana tukemassa itselle tärkeitä asioita ja arvoja. Liity kuukausilahjoitajiin tästä.

Rahankeräyslupa RA/2019/468 24.5.2019-23.5.2021 koko Suomessa paitsi Ahvenanmaalla. Poliisihallitus 24.5.2019