Operaatio Ruokakassi on vuonna 2008 perustettu turkulainen pääosin vapaaehtoisvoimin toimiva avustusjärjestö. Operaatio Ruokakassin tehtävänä on keskitetysti hankkia ja toimittaa ruokaa jaettavaksi yhdistyksen jäsenjärjestöjen kautta vähävaraisille ihmisille. Kaikki jaettava ruoka on ilmaista ruokakassin hakijalle ja jonoon voi tulla kuka tahansa apua tarvitseva.  

Ruokakassit tuovat helpotusta monien arkeen ja näin joulun alla Operaatio Ruokakassissa varaudutaan jälleen jakamaan tuhansia ruokakasseja kaikkein vähävaraisimmille. Olemme myös järjestämässä vähävaraisten joulujuhlaa Turun Logomossa 23.12 klo 17.00 alkaen. Juhlaan katetaan jouluateria 800 ruokailijalle. Lisäksi jaossa on ruokakassien lisäksi lapsille joululahjoja. Monelle tämä on ainut tapa viettää yhteistä joulua.  

Tänä vuonna monet kustannukset ovat olleet nopeassa kasvussa ja tämä on huomattu kasvavan avun tarpeen lisääntymisenä. Suomen Liikemiesten Lähetysliitto haluaa olla tukemassa Operaatio Ruokakassin työtä, jotta ruokakasseja voidaan jakaa myös jatkossa viikoittain tuhansia.

Osallistu keräykseen ja auta meitä tukemaan Operaatio Ruokakakssin työstä!

Tilitiedot: Turun Seudun Osuuspankki

Saaja: Suomen Liikemiesten Lähetysliitto

Tili: FI04 5716 9020 1092 40

Viitenumero: 1012

Mobilepay: 38389 (Kirjoita viestiin joulu2023, niin osaamme kohdentaa lahjoituksesi)