Suomen Liikemiesten Lähetysliitto täytti kuluvana vuonna 100 vuotta. Suomen vanhin kristillinen liikemiesjärjestö kohtaa erityisesti yrittäjiä Suomessa sekä tukee lähetys-, diakonia- ja kehitysaputyötä globaalisti maailmalla.

Tasavallan presidentti on myöntänyt 16.5.2020 ansioristit ja ritarimerkit seuraaville Suomen Liikemiesten Lähetysliiton hallituksen jäsenille huomattavista henkilökohtaisista ansioista. Merkit jaettiin vastaanottajille liiton vuosikokouksessa 9.9.2020.

Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan ritarimerkin ovat saaneet:

Opetusneuvos Harri Heikki Seikolalle, joka on toiminut menestyksellisesti Turun Aikuiskoulutussäätiön toimitusjohtajana sekä rehtorina. Lisäksi Seikola on vaikuttanut Raision kaupunginhallituksen jäsenenä sekä Elinkeinoelämän Keskusliitto ja Työnantajayhdistyksen hallituksen jäsenenä. Seikola on Suomen Liikemiesten Lähetysliiton nykyinen puheenjohtaja.

Varatuomari Jouni Vesa Johannes Lehtimäki on entinen kansanedustaja ja nykyinen Kosovon kunniakonsuli. Lehtimäki on sotilasarvo on majuri ja hän on toiminut useissa sotilaslakimiehen kansainvälisissä tehtävissä.

Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan ansioristin on saanut:

Medianomi Pekka Rauno Ilmari Heikkilä, joka on pitkään toiminut media-alan yrittäjänä. Heikkilä on myös kirkkohallituksen täysistunnon jäsen ja Turun Arkkihiippakunnan hiippakuntavaltuuston puheenjohtaja.

Suomen Leijonan ritarikunnan ansioristin ovat saaneet:

Talousjohtaja Timo Oskari Juhani Ekman on toiminut pitkään Mesera-Yhtiöt Oy talousjohtajana sekä Turun Seudun Osuuspankin konttoriryhmän johtajana. Ekman on myös vaikuttanut Raision seurakunnassa kirkkovaltuuston jäsenenä.

Yrittäjä Hannu Tapani Virtanen on toiminut jo pitkään Bistro-Tuote Oy:n toimitusjohtajana sekä vaikuttanut Lions Club Turun Linna hallituksen jäsenenä.

Onnittelut ansioituneille tasavallan presidentin myöntämien ristien ja merkkien saajille!