Jeesus sanoo: ”Tulkaa minun luokseni, kaikki te, jotka teette raskasta työtä ja kannatte taakkoja, niin minä annan teille levon.”

Nainen kyseli Facebookissa neuvoja univaikeuksiin. Kommentteja kertyi pitkälti toistasataa. Univaikeuksien helpottamiseksi tarjottiin erilaisia lääkeyhdistelmiä, luontaishoitoja, toistettavia sanoja, liikuntaa, vitamiineja, tietynlaisia peittoja ja monia muita keinoja.

Kukaan ei ehdottanut naiselle, että hän ottaisi yhteyttä Häneen, joka lupaa: ”Minä annan levon.”

Me Suomen Liikemiesten Lähetysliitossa kohtaamme ihmisiä liike-elämän eri aloilta. Kohtaamme heitä, joilla bisnes sujuu hyvin ja heitä, joiden työ on vaakalaudalla. Kuuntelemme heitä, joilla on haasteita perhe-elämän ja työn yhteensovittamisessa ja heitä, joiden sisin kaipaa jotain, mitä työ tai omaisuus eivät voi antaa.

Emme kysele, mihin ihminen uskoo tai on uskomatta. Emme liioin kirjaa ylös, mistä keskustelemme tai mitä olemme kuulleet. Meitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Vaikka meillä on kokemusta parisuhde – ja perhetyöstä ja liike-elämän hoitamisesta, tärkein voimavaramme on kuitenkin luottamus ikiaikaiseen Jumalaan, jonka keinot auttaa eivät lopu silloin kun inhimilliset keinot loppuvat.

Ihanassa psalmissa sanotaan: ”Hän, joka on luonut korvan – hänkö ei kuule? Hän, joka on tehnyt silmän – hänkö ei näe?” Samoin Jumala antoi meille kaksi korvaa ja yhden suun, että ymmärtäisimme, miten tärkeää on kuunnella lähimmäistämme.

Haluammekin rohkaista sinua, jos missään elämäsi vaiheessa koet, että haluaisit jakaa taakkaasi, ota meihin yhteyttä. Voimme sopia yhteisen keskusteluhetken, vaikka kahvilassa tai toimipaikassamme Sinitaivassalilla. Voit myös jättää rukouspyynnön ja saat luottaa, että pyyntösi kuullaan.

Tahdomme tuota taivaallista toivoa elämäsi hetkiin ja toivomme, että voit elää päiväsi levosta käsin!

Sinua siunaten!