TUOMASTOIMINTA

Turun Mikaelinkirkossa kuukausittain järjestettävät Tuomasmessut ovat osa Suomen Liikemiesten Lähetysliiton toimintaa. Tarjoamme niin etsijöille, epäilijöille kuin löytäneillekin avoimen, matalan kynnyksen messuyhteyden. Tuomasmessujen lisäksi Tuomastoimintaa järjestetään Sinitaivassalilla. Pidämme säännöllisesti kaikille avoimia Tuomasiltoja ja -rukoushetkiä, jotka kokoavat yhteen Tuomasmessun hengessä. Luvassa on takuuvarmasti hyvää sanomaa, yhteyttä, ystäviä ja tuttuja Tuomaslauluja.

Kevään 2020 osalta Tuomastoiminta on vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi päättynyt. Ilmoitamme toiminnan jatkumisesta näiden sivujen lisäksi sosiaalisen median kanavissamme. Siunattua kevättä ja kesää juuri sinulle – pysy mukana!

TULE MUKAAN

Tarvitsemme tekijöitä monenlaisiin eri tehtäviin – voisiko joku niistä kiinnostaa juuri sinua? Katso ajankohtaiset tehtävät alla olevasta linkistä.

JÄTÄ RUKOUSPYYNTÖ

“Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon.”  Matt. 11:24     Rukoilemme kaikkien esirukouspyyntöjen puolesta.