RAKKAUS KRISTUKSEEN, RAKKAUS LÄHETYSTYÖHÖN

Liittomme perustaja sai aikanaan yöllisen näyn. Näky kiteytyi ajatukseen, että kun liikemiehen sydämessä syttyy rakkaus Kristukseen, syttyy rakkaus myös lähetystyöhön. Kun itse saa jotain, mikä täyttää sydämen ilolla, tulee halu jakaa siitä muillekin.

Toisinaan se rakkaus synnyttää myös syvän huolen. Raamatussa Jeesuksen seuraajat tuskailevat, miten kukaan voi sen ilon löytää, jos kukaan ei siitä kerro. Jos joku on pimeässä ja minulla on valo, mutten näytä sitä, millaista rakkautta se on?

Muistan, kun 18-vuotiaana sain tulla tuntemaan Jeesuksen. Takana oli monia pimeitä vuosia. En tiennyt, mitä rakkaus on. Sanoin Jeesukselle, että älä sitten ainakaan laita minua ihmisten eteen kertomaan Sinun rakkaudestasi, koska en voinut sitä tuntea silloin niin rikkinäisessä sydämessäni. Jeesus opetti kärsivällisesti ja sydäntäni parantaen, näytti mitä Hänen rakkautensa on. Jonkin ajan kuluttua huomasin kertovani Hänen rakkaudestaan muillekin, nyt kun olin sitä itse todeksi elänyt.

Jostain tällaisesta kai lähetystyössä on kyse. Tuomme Kristuksen rakkautta ihmisille sanoin ja teoin. Sitä liittomme perustajakin kutsui tekemään, ja sadan vuoden ajan olemme halunneet tähän kutsuun vastata.

Tämän vuoden tammikuussa julkistettiin videopalvelualusta, joka pureutuu kristinuskon isoihin kysymyksiin. Hanke esiteltiin liitossamme jo ennen korona-aikaa ja koimme, että se vastaa niin liittomme perustajan, kuin tämänkin ajan haasteeseen kertoa ilosanomaa kaikille kansoille. Kyseinen hanke, Next Billion, on kristillinen ja ei-kaupallinen start-up, jonka päämääränä on saada ihmiset kiinnostumaan elämän suurista kysymyksistä nykyaikaisen teknologian keinoin. Arkistossa on jo yli 100 videota niin seurakunnasta vieraantuneille, kuin tuhtia Raamatunopetusta etsivillekin. Käyttö on helppoa sekä matkapuhelimella että tietokoneella. Osoite on www.janoinenlammas.fi.

Kristuksen rakkauden välittämisessä on tärkeää, että toimimme yhdessä. Joku lähtee kaukaiseen maahan, toinen rakentaa videoalustan, kolmas rukoilee, neljäs tukee työtä taloudellisesti. Jokainen on tällöin mukana lähetystyössä ja mahdollistaa ilosanoman eteenpäin kulkemisen. Tänään pyydämmekin erityisesti, että voisit muistaa iltarukouksissasi Next Billion – hanketta. Jos haluat tukea hanketta taloudellisesti, siihenkin on mahdollisuus. Toivottavasti saat iloa itsellesi sivuston videoista ja työssä mukana olemisesta. Syttyköön sydämissämme rakkaus Jeesukseen, ja synnyttäköön se rakkaus meissä halua jakaa sitä rakkautta tässä usein niin pimeässä maailmassa, kukin omalla tavallaan.

Haluaisitko sinä olla mukana tukemassa hanketta? Voit tehdä lahjoituksen tilisiirtona Suomen Liikemiesten Lähetysliiton tilille, josta summa menee lyhentämättömänä sivuston kehittämiseen.

Maksutiedot:

Saaja: Suomen Liikemiesten Lähetysliitto

Tili: FI04 5716 9020 1092 40

Viite: 1025